Doprava od 59 Kč, při nákupu nad 2 000 Kč doprava zdarma, 70 000+ titulů skladem, více než 3 500 výdejních míst.
Právě se vám dostává k poslechu první část edice o tuzemském a evropském vinařství. Je určena všem obdivovatelům vín, pravidelným či příležitostným konzumentům z řad laické i odborné veřejnosti. Poslouží k snadné orientaci při nákupu vína ve vinotéce, v obchodní síti, k objednávce v restauraci, při besedě s přáteli. První část edice je věnována základům vinařské abecedy a vysvětluje, snadno zapamatovatelnou formou, následující témata: Rozdělení vín podle způsobu přípravy, Teploty pro servis vína, Vhodný inventář pro servis vína, Skladování vína, Jakosti vín v České republice, Náležitosti etikety vína v České republice, Rozdělení sladkosti tichých a šumivých vín v České republice, Vinařské oblasti a podoblasti v České republice, Nejvýznamnější odrůdy vinné révy pěstované v České republice, Vady a nemoci vína, Modely vinařství v Evropě, Test vašich vědomostí.